Eerlijk beheer van vastgoed - Technisch advies over vergroenen
                             

Beheer van uw onroerende zaken

Lijn 2 Vastgoed is ontstaan doordat we zelf op zoek waren naar een goede beheerder van onze vastgoed objecten. Naar ons idee zijn de werkzaamheden die een beheerder dient te doen onafhankelijk van de verhuurprijs, alleen wordt er nagenoeg altijd een percentage van de huur gevraagd. Wij vinden dat het daardoor vaak duur uitpakt en dus beter kan! Vanuit die gedachte is Lijn 2 Vastgoed ontstaan.

Lijn 2 Vastgoed beheert particuliere beleggingsobjecten op eerlijke, transparante en duidelijke wijze. Maandelijks vragen we 30 euro inclusief BTW voor financieel en technisch beheer, hieronder is uitgelicht wat deze diensten inhouden. Ook nemen wij VVE's onder beheer, de prijs die daarbij hoort is afhankelijk van het aantal woningen, het type woningen en natuurlijk de wensen van de VVE.  Over het algemeen komt de prijs per woning tussen de 10 en 20 euro per maand uit. Voor additionele en/of specifieke opdrachten maken we een aparte opgave, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Het beheer van particuliere beleggingsobjecten bestaat uit de volgende zaken:

  • Contact onderhouden met huurder(s)
  • Bewaken van betalingen en huurachterstanden
  • Verzorgen van aanmaningen tot een volledig incassostraject inclusief een eventuele inschakeling van een gerechtsdeurwaarder
  • Verrichten van betalingen met toestemming van verhuurder
  • Verzorgen van huurverhogingen en bijbehorende schriftelijke kennisgevingen
  • Organiseren en coördineren van ongeplande onderhoudswerkzaamheden.
  • Coördineren van geplande onderhoudswerkzaamheden en bijbehorende onderhoudscontracten
  • Controleren van nota's

Lijn 2 Vastgoed gelooft erin dat er genoeg goede partijen op de markt zijn die betrouwbare huurders kunnen selecteren. Daarom richten wij ons enkel op het beheer, waar wij goed in zijn, en kunnen daardoor de kosten zeer laag houden en een competitieve prijs aanbieden. Door te focussen op het beheer hebben we een sterk netwerk in de Randstad gecreëerd van onderhoudsvakmannen die snel en adequaat te werk kunnen gaan. 

Lijn 2 Vastgoed is opgezet vanuit de verhuurder met de focus op lage kosten voor eerlijk beheer; dat is de missie die we nastreven.